Kerst Sing-in was een mooie afsluiting van dit schooljaar

Woensdag 20 dec. mochten we aan het einde van de middag genieten van kerstliederen en gezangen van kinderen in de Kerst Sing-In. Groepjes kinderen hebben hard geoefend aan de stukjes, vertellingen en liederen. Mooi is er gezongen, fijn om zoveel ouders met elkaar te ontmoeten. Hartelijk dank aan alle ouders die hebben meegeholpen, geregeld en klaargezet hebben. Wat een warme traktatie was de chocolademelk en lekkernijen en de vuurkorven zorgden voor een gezellige wintersfeer. Na afloop kregen de kinderen hun kerstboek mee naar huis en nog een kleine verrassing. Allemaal een fijne vakantie gewenst, gezegende kerstdagen en een mooi nieuwjaar!

IMG_3868.jpg IMG_3870.jpg IMG_3873.jpg IMG_3875.jpg IMG_3880.jpg IMG_3881.jpg IMG_3882.jpg IMG_3883.jpg IMG_3885.jpg