Meester Hans stelt zich voor

Groep 7 heeft in dit nieuwe jaar een nieuwe meester, meester Hans. Hieronder stelt hij zich voor aan groep 7.

----------------------------------------------------------------------------------

Hallo jongens en meisjes van groep 7!

Ik denk dat jullie het al wel gehoord hebben! Als jullie over een paar dagen, na de kerstvakantie, weer naar school gaan, dan staat er een nieuwe meester jullie op te wachten in de klas!

Het leek me wel leuk om mijzelf alvast even kort voor te stellen, zodat jullie een klein beetje weten wie jullie nieuwe meester is!

Mijn naam is Hans Neeleman (meester Hans dus)! en ik kom uit Reeuwijk, vlakbij Gouda. Ik ben 52 jaar oud en getrouwd met Anneke. Samen hebben we drie kinderen: Mathijs (14 jaar), Lisanne (11 jaar) en Judith (8 jaar). Mathijs zit al op de middelbare school en Lisanne en Judith zitten in groep 5 en 8 van de basisschool.

Er valt natuurlijk nog wel meer te vertellen, maar daar hebben we maandag ook nog wel even de tijd voor!

Ik heb al aan heel wat klassen lesgegeven en ik ben blij dat ik dat vanaf maandag ook op de Eben-Haëzerschool mag doen! Ik heb heel veel zin om maandag na de vakantie te beginnen op school en kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen!

Tot maandag allemaal!  Meester Hans

Hans.jpg