Informatieavond voor nieuwe ouders

Dinsdag 12 februari is er in school een informatieavond voor nieuwe ouders.

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar oud? Wilt u meer informatie over onze school of gewoon even binnen kijken? Dan bent u van harte welkom op de informatieavond. Deze zal D.V. dinsdagavond 12 febr. van 19.30u-21.00u plaatsvinden. Tijdens de avond krijgt u een korte presentatie van de school, onze visie en het onderwijs in de klassen. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen aan de directeur. Vanaf 19.15u staat de koffie klaar! Welkom!

Open ochtend bij de kleuters

Woensdag 13 febr. '19 is er van 9.00u tot 11.00u voor nieuwe ouders en hun kinderen de kans een kijkje te nemen in de kleutergroepen. Zo kunt u en uw aanstaande kleuter proeven van de sfeer in de klas en rustig de school bekijken. Komt u ook?

AANMELDINGSPROCEDURE

Wanneer aanmelden?

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom en kunnen iedere dag op school worden ingeschreven. In verband met onze planning verzoeken wij u uw kind(-eren) vroegtijdig aan te melden. Dat is mogelijk vanaf het moment dat uw peuter 2,5 jaar geworden is.

Mocht u uw kind willen aanmelden, dan kunt u contact zoeken met onze directeur Lydia van Beuzekom. Dit kan via mail: directie@cbsebenhaezer.nl, of via telefoon: 0180-66 11 34.

U kunt het Aanmeldingsformulier ook downloaden en uitprinten.

Naast het aanmeldingsformulier vragen wij u ook een Vragenlijst intakegesprek leerkracht in te vullen over uw kind en zijn/haar ontwikkeling. Deze mag samen met het aanmeldingsformulier worden opgestuurd. De vragenlijst zal bij het kennismakingsgesprek met de toekomstige juf van uw zoon of dochter worden besproken.

Kennismakingsgesprek

Ouders die hun eerste kind willen aanmelden, worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de directeur. Tijdens dit gesprek worden zij geïnformeerd over de school, geeft de directeur een rondleiding door de school, wordt ingegaan op vragen en ontvangen de ouders een schoolgids.

Uiteraard bent u van harte welkom om ook gewoon even langs te komen op school. Loopt u gerust binnen voor verdere informatie over de school en aanmelden.

Uw kind is aangemeld

Als uw kind eenmaal is aangemeld, zal de toekomstige juf van de klas waar uw zoon of dochter in komt een paar weken vóór de vierde verjaardag contact met u opnemen. De juf plant dan samen met u een paar momenten voor uw kind om te komen wennen in de klas en kennis te maken met de kinderen en juf(fen). De reeds ingevulde vragenlijst zal bij het kennismakingsgesprek met de juf worden besproken.

Ook wordt er een fotoboekje opgestuurd met foto’s van en door de school heen om alvast met uw kind door te nemen. Door welke deur kom je naar binnen? Waar komt je jas te hangen? Welk lokaal is van jouw juf? Het is immers een spannende gebeurtenis voor u en uw kind(eren)!

Tot ziens op onze school!!