School is gesloten...

Vanwege het coronavirus zijn alle scholen in Nederland gesloten. We proberen de kinderen (en hun ouders) op afstand zo goed als mogelijk onderwijs te laten volgen.
gepubliceerd op 16-mrt-2020

Nationale Voorleesdagen 2020

Van woensdag 22 tot vrijdag 31 januari waren er de Nationale Voorleesdagen. Extra veel voorlezen dus!We sloten af met een voorleescircuit voor de kinderen van groep 1 tot en met 3 en een voorleesfinale voor andere groepen!
gepubliceerd op 03-feb-2020

Kerststukjes maken

Woensdag 11 december hebben we kerststukjes gemaakt onder leiding van de ouders van de activiteitencommissie.En wat zijn ze mooi geworden! Bij iedereen staat er nu thuis een prachtig kerststukje!
gepubliceerd op 11-dec-2019

Pietenfeest

Wat is het een leuke dag geweest,want we hadden Pietenfeest!Met spelletjes, surprises en pepernoten:wat hebben we genoten!
gepubliceerd op 06-dec-2019

Gouden en Zilveren EHS Griffels uitgereikt!

Vrijdag 18 oktober hebben we de geslaagde kinderboekenmaand afgesloten.Dit deden we met het uitreiken van de Gouden en Zilveren EHS Griffels en met een kinderboekenmarkt!
gepubliceerd op 18-okt-2019

‘Op wereldreis met Muisje Gijs’

Vandaag hebben de kinderen van groep 1-4 kunnen genieten van de vrolijke, interactieve voorstelling ‘Op wereldreis met Muisje Gijs’ door DeepDeep! De voorstelling is gebaseerd op het actie-prentenboek van de Christelijke Kinderboekenmaand 2019.
gepubliceerd op 14-okt-2019

Schoolgids 2019-2020

In de Schoolgids 2019-2020 vindt u allerlei informatie over het gegeven onderwijs en allerlei praktische zaken.
gepubliceerd op 09-okt-2019

Opening kinderboekenmaand!

Wat een gezellige opening! En wat leuk dat zo veel ouders even kwamen kijken!Samen openden we officieel de kinderboekenmaand! De buschauffeur van de Boekenbus had pech: één van de banden was lek gegaan... Nou, er waren wat mensen die dachten dat ze
gepubliceerd op 02-okt-2019

Kinderboekenschrijfster Willemijn de Weerd op school!

Hoe schrijf je nu eigenlijk een goed kinderboek? Hoe kom je aan ideeën?Waar begin je met schrijven?Willemijn de Weerd wist er van alles over te vertellen aan de hand van haar nieuwste boek 'Papa, waar blijf je?'!
gepubliceerd op 26-sep-2019

Gezellige opening van het nieuwe schooljaar!

Woensdag 4 september mochten we heel veel ouders en kinderen ontmoeten tijdens de Jaaropening. Iedereen had wat lekkers van huis meegenomen en zo mochten we met elkaar van het eten delen.Op het schoolplein hadden de gymdocenten van Synerkri allerlei
gepubliceerd op 05-sep-2019

Ander nieuws