Dinsdag 12 febr. '19 is er in school een informatieavond voor nieuwe ouders.

Gaat uw kind bijna naar school? Wilt u meer informatie over onze school of gewoon even binnen kijken? Dan bent u van harte welkom op de informatieavond. Deze zal D.V. dinsdagavond 12 febr. vanaf 19.30u plaatsvinden. Tijdens de avond krijgt u een korte presentatie van de school, onze visie en het onderwijs in de klassen. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen aan de directeur. Vanaf 19.15u staat de koffie klaar! Welkom!

Open ochtend bij de kleuters.

Woensdag 13 febr. '19 is er van 9.00u tot 11.00u voor nieuwe ouders en hun kinderen de kans een kijkje te nemen in de kleutergroepen. Zo kunt u en uw aanstaande kleuter proeven van de sfeer in de klas en rustig de school bekijken. Komt u ook?

-----------------------------------------------------------------------

Voor uitgebreide informatie over onze school, identiteit, visie en praktijk verwijzen wij u graag naar onze Schoolgids 2018-2019 .

SchoolAgenda en belangrijke data op een rij

De laatste nieuwsbrief en andere documenten

Bekijk de huidige schooltijden

Hoe verlof aan te vragen voor uw kind(eren)